Política

L'alcalde de Tarragona titlla d'"intolerable" que no es pugui prohibir una manifestació d'Alianza Nacional

Política

L'alcalde de Tarragona, Fèlix Ballesteros, ha lamentat aquest dilluns que s'impedís la manifestació que el grup ultradretà Alianza Nacional va celebrar diumenge amb motiu del Dia de la Hispanitat.

En declaracions a RAC 1, Ballesteros ha considerat que és "bastant intolerable" que no es pugui impedir una manifestació d'aquestes característiques". Alianza Nacional és un "partit increïblement legal" i per aquest motiu la Subdelegació del govern espanyol  "no pot autoritzar ni prohibir, sinó senzillament acotar i condicionar el recorregut i els horaris".

Tarragona va acollir aquest diumenge la manifestació d'Alianza Nacional i una altra convocada a la mateixa hora per grups antifeixistes. Per aquest motiu i per evitar possibles enfrontaments entre els dos grups, el consistori va habilitar un dispositiu amb 200 policies.

"El dispositiu policial ha costat molts diners a l'ajuntament", ha precisat Ballesteros, que ha assenyalat que, el dia després de les manifestacions, "el balanç final és positiu" perquè totes dues van acabar sense incidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.