Política

Zapatero avisa que el destí dels etarres és complir "llarguíssimes penes de presó" i valora la unitat política davant d'ETA

El president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha condemnat l'atemptat d'ETA i ha manifestat que el destí que espera "a qui desprecia" la vida dels ciutadans és l'arrest, el judici i "les condemnes a llargues penes de presó". "El govern està decidit a posar tots els mitjans de què disposa", ha afegit.

En una breu compareixença al Palau de la Moncloa, el president ha explicat que aquest matí ha parlat amb la vídua de la víctima per transmetre-li el seu condol i també amb el líder del PP, Mariano Rajoy, a qui ha agraït el seu "suport" pels atemptats d'ETA. "El govern se sent recolzat per totes les forces polítiques i socials; junts expressem la nostra solidaritat i la nostra condemna", ha afegit Zapatero.

El cap de l'executiu ha desitjat una ràpida recuperació als ferits de l'atemptat i ha recalcat que "la societat espanyola, decidida a viure en llibertat i conforme a les regles de l'Estat de dret, mai cedirà" i "mai se sotmetrà als dictats de la banda terrorista", sinó que "sotmetrà els terroristes al pes de la llei i a l'acció de la justícia".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.