Política

Zapatero viatja a Segòvia per assistir al funeral per l'última víctima d'ETA

Política

El president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha viatjat a Segòvia per poder assistir aquest matí a l'enterrament del brigada de l'exèrcit de terra Luis Conde de la Cruz, assassinat dilluns a la matinada per un cotxe bomba d'ETA a Santoña, Cantàbria, informa el Palau de la Moncloa.

A l'enterrament hi aniran també el president del PP, Mariano Rajoy, i els presidents de Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera, i Cantàbria, Miguel Ángel Revilla.

Del partit socialista també s'hi desplaçaran el vicesecretari general, José Blanco, i el portaveu parlamentari, José Antonio Alonso, a més del secretari general del PSOE de Castella i Lleó, Óscar López.

La capella ardent amb les restes del brigada va quedar instal·lada a la seu de l'Acadèmia d'Artilleria de Segòvia a partir de les vuit de la tarda de dilluns. És en aquest mateix lloc on avui se celebrarà el funeral d'Estat a partir de les 10.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.