Política

Baltasar Garzón ingressa en una clínica per una crisi d'ansietat

Justícia

El jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón ha ingressat aquest divendres a la tarda en una clínica de Madrid a causa d'una crisi d'ansietat, segons han informat fonts pròximes al magistrat.

Garzón ha abandonat l'Audiència Nacional a les 14.40 hores en sentir-se indisposat amb un fort dolor al pit i ha estat traslladat a una clínica madrilenya en la que ha quedat ingressat.

El magistrat ha arribat a la clínica amb la tensió molt alta i després de rebaixar-la amb medicació ha estat traslladat a la unitat coronària, on ha quedat sota observació. Segons les fonts, Garzón quedarà ingressat fins dissabte, quan està previst que se li facin més proves.

Actualment el jutge es troba investigant l'anomenada operació Gürtel, en què es troben imputades 37 persones per una presumpta trama de corrupció i tràfic d'influències que hauria ofert "dons i suborns" a funcionaris i autoritats d'administracions del PP a Madrid i el País Valencià a canvi de favors polítics. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.