Política

McCain perd l'última oportunitat en el tercer debat contra Obama

John McCain ha perdut l'oportunitat per retallar distàncies amb Barack Obama en el tercer i últim debat de la campanya electoral nord-americana, en què les enquestes donen com a guanyador el candidat demòcrata. El presidenciable republicà s'ha volgut desvincular de George W. Bush i de les seves polítiques, protagonitzant un dels moments més destacats del cara a cara celebrat a la Universitat Hofstra (Nova York) amb la frase: "Jo no sóc el president Bush". McCain ha insistit que vol portar el país cap a una altra direcció.

El nou format que ha tingut aquest tercer cara a cara, amb els dos candidats asseguts davant per davant, ha permès un diàleg més fluid entre els protagonistes, que aquest cop no s'han centrat tant en la qüestió econòmica, però sí que han mantingut els seus atacs personals. Obama vinculant contínuament McCain amb Bush, i McCain traient la relació d'Obama amb un exlíder islamista radical.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.