Política

Blanco diu que el traspàs de Rodalies tardarà encara "uns mesos"

El ministre de Foment, José Blanco, ha assegurat aquest dissabte que el traspàs de Rodalies a la Generalitat encara tardarà "uns mesos" i que tractar sobre aquesta qüestió viatjarà a Barcelona la setmana que ve per reunir-se amb el president José Montilla.

Blanco també ha explicat, en declaracions a la Cadena Ser, que el pla d'inversió de Rodalies, que ja esta aprovat, garantirà la millora del servei. El ministre de Foment ha reconegut que les actuals instal·lacions "no donen resposta a que es doni un bon servei al volum de ciutadans que hi ha a Catalunya".

Segons ha explicat, el seu ministeri té la intenció de mantenir la inversió prevista en infraestructures sempre que ho permeti la conjuntura econòmica i ha assegurat que prioritzarà els projectes que contribueixin "a activar els elements que ajudin a combatre la crisi" i a "crear llocs de treball".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.