Política

De la Vega avala la sentència del TC però adverteix que el govern no canviarà la seva estratègia contra el terrorisme

El govern espanyol "avala i acata" la resolució del Tribunal Constitucional que permet a Iniciativa Internacionalista poder concórrer a les properes eleccions europees del proper 7 de juny

La vicepresidenta primera del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, ha dit que el govern "avala i acata" la resolució del Tribunal Constitucional que permet a Iniciativa Internacionalista poder concórrer a les properes eleccions europees del proper 7 de juny.

Tot i així el govern ha advertit que seguirà "sense baixar la guàrdia" perquè es compleixi la Llei de Partits "de principi a fi" i vigilant "que ningú intenti burlar-la". "Com sempre ha fet el govern", ha afegit i aclarit la vicepresidenta. De la Vega ha volgut recalcar que no hi haurà un retrocès en la lluita antiterrorista que està portant a terme l'executiu espanyol. "L'actuació del govern no canviarà", ha dit.

La posició del govern és de respecte cap a la decisió del TC i "continua sent de firmesa total" contra el terrorisme.

De la Vega també ha volgut precisar que l'Advocacia de l'Estat i la Fiscalia "van inciar actuacions perquè la seva obligació és garantir que es compleixi escrupulosament la Llei de Partits".

"Tots els nostres esforços estan centrats en acabar amb la lacra del terrorisme", ha sentenciat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.