Política

Al-Qaida reivindica amb orgull l'atemptat de l'11-M

El dirigent nord-americà de l’organització Adam Gadham, autodenominat Azzam al Amriki afirma que “ens sentim orgullosos de la destrucció que va afectar Madrid i Londres”, gairebé al final dels 75 minuts que dura la gravació. Mentre el dirigent terrorista fa referència als atemptats de Madrid el vídeo mostra imatges del moment de l’explosió d’un dels trens de l’estació d’Atocha i del rescat de ferits. “La resta dels països croats que combaten els musulmans són aliats dels croats americans en els seus atacs contra l’Islam i comparteixen la responsabilitat dels seus crims”, explica.

Adam Gadham, Azzam al Amriki, adverteix que mantindran “una guerra oberta contra Amèrica i els països croats de l’OTAN i l’Índia, tindrem com a diana els seus caus de la conspiració i els conspiradors que col·laboren amb ells, estiguin o estiguin, si Déu ho vol”. Al mateix temps, recorda que els atemptats de l’11 de setembre de 2001 contra les Torres Bessones de Nova York i contra el Pentàgon, a Washington, “són dues marques del nostre camí” i reivindica el “dret legítim” d’Al-Qaida de tenir com a objectius de les seves accions les capitals israeliana, Tel-Aviv, russa, Moscou,i Índia, Nova Delhi.

El dirigent nord-americà d’Al-Qaida també adverteix els ulemes (doctors de la llei islàmica) que s’han de mantenir alerta davant la política dels “traïdors” i els insta a no permetre l’entrada a les mesquites als ambaixadors dels Estats Units i de l’OTAN.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.