Societat

Un dels germans que podien haver mort en l'explosió de la Verneda apareix viu

Un dels tres germans que es temia que haguessin mort en l'explosió d'aquest matí a la rambla Prim de Barcelona és viu. Aquesta tarda el noi ha aparegut viu a l'hospital on està ingressada la seva mare, ferida en el sinistre. De moment, però, no s'ha pogut identificar cap dels tres cadàvers perquè han quedat carbonitzats en l'incendi posterior a la deflagració.

Només les proves d'ADN podran aclarir la identitat. I les proves es faran partint de la hipòtesi que dues de les víctimes siguin els altres dos germans del 1er 4a de l'edifici sinistrat. El tercer cos podria ser de la llogatera del 1er 3a, el pis on s'ha produït l'explosió.

Durant tot el dia, s'ha cregut que les víctimes mortals eren els tres germans que vivien al 1er 4a, ja que la seva mare ha resultat ferida greu en la deflagració. Pel que fa a la veïna del pis que ha esclatat, alguns testimonis assenyalaven que havia sortit a primera hora del matí amb unes bosses. Segons els veïns, la dona havia de ser desnonada avui mateix i aquest fet ha alimentat la idea que podria haver provocat l'explosió a causa de la "desesperació" que li atribuïen. Els Mossos d'Esquadra l'han buscat tot el dia, però ara no es descarta que sigui la tercera víctima mortal.

Els balanç total del sinistre és de tres morts i tretze ferits, entre els quals hi ha la mare dels germans que possiblement han mort, que està greu.

Dotze dotacions de bombers i diverses ambulàncies han treballat per apagar el foc de l'edifici de vuit plantes afectat, situat al número 139 de la rambla Prim cantonada amb el carrer Andrade. Els bombers han evacuat 38 persones, tretze de les quals han estat traslladades a l'hospital.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.