Societat

Fritzl diu que no és "un monstre" perquè podria haver matat els seus ostatges

Josef Fritzl, detingut per haver tancat la seva filla en un soterrani durant 25 anys i haver tingut amb ella set fills, s'ha autodefinit i ha dit que no és "un monstre" perquè va tenir la possibilitat de matar les seves víctimes sense ser descobert i no ho va fer. Aquesta seria la síntesi d'unes declaracions que Fritzl hauria fet al seu advocat, Rudolf Mayer, per ser publicades, segons el diari sensacionalista Österreich.

"Podria haver-los matat a tots, aleshores no hauria passat res. Ningú m'hauria descobert", ha explicat Fritzl, segons el rotatiu. Fritzl recorda que el 19 d'abril ell mateix va decidir treure del soterrani i dur a l'hospital Kerstin, de 19 anys, la seva filla-néta, a causa del greu estat de salut, precisament per salvar-la.

Kerstin va néixer i va viure al calabós subterrani, construït per Fritzl al seu habitatge de la localitat d'Amstetten, a 130 km de Viena. Quan Fritzl la va dur a l'hospital, els metges es van estranyar del seu quadre clínic i van comprovar que no estava registrada enlloc. L'avís a les autoritats va permetre descobrir el cas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.