Societat

El número de víctimes identificades ja arriba a les 126

Sinistre aeri

El número de víctimes de l'accident aeri de Barajas que han sigut identificats són 126, segons ha informat aquest dijous el ministeri de l'Interior. Així, encara queden 28 cadàvers pendents de reconeixement.

Per una altra banda, la companyia Spanair ha obert aquest dijous a Las Palmas una oficina d'atenció als familiars de les víctimes i ferits de l'accident del dia 20 d'agost. L'oficina és la segona que la companyia posa a disposició dels afectats, després de la que va posar en funcionament el mateix dia 20 a l'Hotel Auditórium de Madrid, on es van instal·lar els familiars de les víctimes.

Equivocació en dos cadàvers
Un dels cadàvers identificats de les víctimes de l'accident de Barajas va ser entregat per error a la família equivocada, segons han confirmat fonts del Ministeri de l'Interior. Interior ha concretat que l'error va ser en l'entrega i no pas en la identificació, a càrrec de la Guàrdia Civil.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 11 de Madrid investiga com s'ha produït aquest error. Les restes d'una de les víctimes, que havia estat incinerada, anaven a ser traslladades aquest matí a França per avió, però una vegada detectada la incidència el jutjat ha fet les gestions pertinents amb el consulat francès a Madrid i poc després cada família ja tenia la urna que li corresponia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.