Societat

Confirmat un cas més de grip nova a Catalunya, i ja en són 24

El departament de Salut no ha identificat nous casos sospitosos. Per tant, hi ha set casos pendents de confirmar o de descartar

El nombre de casos de grip nova a Catalunya ha augmentat fins a 24 després de la confirmació d'un nou cas en les últimes hores, d'acord amb la darrera actualització del ministeri de Sanitat. Es tracta d'un jove de 14 anys que presenta un quadre clínic lleu i evoluciona de forma favorable al seu domicili.

El nou cas se suma als 23 confirmats de A(H1N1) a Catalunya fins aquest dimecres. Tots els pacients presenten un quadre clínic lleu, una evolució favorable i tots s'estan als seus domicilis.

El departament de Salut no ha identificat nous casos sospitosos. Per tant hi ha set casos pendents de confirmar o de descartar. Totes aquestes persones presenten una evolució clínica favorable i són a casa seva.

Andalusia és el territori amb més casos de grip nova confirmats, amb 27, seguit de Catalunya i el País Valencià, amb 24 i 23, respectivament. En el conjunt de l'Estat, els casos confirmats ja són 88 i els que estan en estudi 33.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.