Societat

"Quan tots t'abandonen, Déu segueix amb tu"

E-Cristians ha seleccionat una frase del pacifista hindú Mahatma Gandhi per a la seva campanya publicitària als autobusos de Barcelona que començarà dilluns a les línies 6, 14 i 17 de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), amb el lema "Quan tots t'abandonen, Déu segueix amb tu", segons ha anunciat avui el president de l'entitat, Josep Miró Ardèvol.

La campanya, en català i castellà, començarà una setmana després de la impulsada per Ateus de Catalunya i altres entitats amb l'eslògan "Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida", que des de dilluns circula per les línies 14 i 41 de TMB.

Miró ha insistit que la campanya de la seva entitat, que s'estendrà pròximament a València i Madrid, "no és una resposta" a la dels ateus, perquè, segons la seva opinió, una rèplica hagués passat per utilitzar el seu mateix eslògan però suprimint la negació deixant la frase amb "Probablement Déu existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida".

Segons Miró, la iniciativa d'E-Cristians és fruit més d'una "inspiració". Segons la seva opinió, el lema de Gandhi ve a dir que "quan estàs perdut i derrotat i les circumstàncies són adverses pots comptar amb la companyia de Déu". "Gandhi evidencia una realitat que és que el Déu personal ajuda la teva vida", ha afegit.

La frase publicitària de l'entitat està escrita en majúscules i en blanc sobre un fons blau en el qual apareixen delineats peixos bíblics i a sota, en groc, l'autor de la campanya, E-Cristians. Sobre la frase escollida ha dit que haguessin pogut seleccionar una de Sant Agustí o Santa Teresa de Jesús, però ha assenyalat que aquesta opció va ser descartada perquè "hagués circumscrit el missatge a una confessió".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.