Societat

Clara Millet: "No sabia que el Palau va pagar la meva boda"

La filla de l’expresident del Palau de la Música nega en el judici pel seu acomiadament que estigués al corrent de l’espoli

Clara Millet va comparèixer ahir davant el jutjat social número 33 de Barcelona per convèncer el jutge que la nova direcció del Palau de la Música va cometre una il·legalitat quan la va acomiadar el setembre passat, al·legant que estava al corrent de l’espoli protagonitzat pel seu pare, Fèlix Millet, i Jordi Montull. Clara Millet demana que el seu acomidament sigui considerat improcedent i que se la indemnitzi en conseqüència.

Durant el judici Clara Millet va rebatre les diverses acusacions que li fa la nova direcció del Palau, i especialment les referents a les despeses generades per la seva boda, que va assumir íntegrament la institució cultural. “Jo no sabia que el Palau va pagar la meva boda”, va afirmar Clara Millet. Segons la seva versió, va ser el seu pare qui va voler que el convit del seu enllaç amb Xavier Rafart es celebrés a la platea del Palau convertida en sala de festes, en contra del seu criteri, que volia una celebració menys fastuosa.

Els nuvis van compartir àpat amb els convidats en el recinte modernista, com dos anys abans ja ho havia fet la seva germana, Laila, en casar-se amb el nord-americà Ross Jackson.

La boda de Clara Millet va tenir, a més, una derivada entre patètica i grotesca quan es va saber que Fèlix Millet va cobrar 40.000 euros al seu consogre. Se suposava així que cada família assumia el 50 per cent del cost de l’enllaç, però el cert és que la totalitat dels 81.000 euros que va costar es van carregar als comptes del Palau; per tant, els diners del consogre van anar a parar a la butxaca de Fèlix Millet.

Ahir Clara va insistir que desconeixia l’origen dels diners que van servir per pagar tot el dispositiu de la boda, així com dels diners que van costejar un viatge a les Maldives amb els seus pares, el matrimoni Montull i Gemma Montull. Des del Palau se l’acusa de ser no només coneixedora de l’activitat depredadora del seu pare, sinó també d’haver participat del festí a càrrec dels comptes del Palau de la Música.

Cinc demandes
El d’ahir és el tercer judici que se celebra a conseqüència dels acomiadaments que hi va haver al Palau en descobrir-se l’escàndol. El primer va ser el del marit de Laia Millet, Ross Jackson, que exercia de mestre d’anglès per als treballadors. Se li va acabar el contracte, no se li va renovar i la seva demanda al jutjat va ser desestimada. El segon cas en arribar a judici va ser el de Gemma Montull. Queden per celebrar els judicis de l’exsecretària de Millet, Elisabet Barberà, i el de Rosa Garicano, exdirectora general.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.