Societat

52 víctimes identificades, l'última per l'ADN

Sinistre aeri

El nombre de víctimes de l'accident de Spanair de dimecres passat que han estat identificades ascendeix ja a 52, l'última després que la Policia Judicial fes les proves de compatibilitat d'ADN amb la família, han informat fonts de l'investigació.

Només cinquanta dels 153 morts a l'accident d'avió de l'aeroport de Madrid Barajas han pogut ser identificats mitjançant empremtes dactilars.

Així, són 103 les identificacions s'han fet gràcies a la prova d'ADN, mètode que la policia Judicial ha hagut de recórrer per no tenir garanties suficients amb les empremtes, a causa de l'estat dels cossos, molts d'ells amb cremades greus.

Unes cinquanta víctimes identificades han estat lliurades als seus familiars, perquè siguin traslladades a diferents punts de Madrid, Canàries, Balears, Catalunya, Castella i Lleó i Castella-la Manxa, i la resta segueixen en dependències de l'Almudena a l'espera que vagin avançant els treballs d'identificació que es podrien allargar fins a 48 hores, 72 si el familiar utilitzat per a la comprovació no és directe.

Alguns dels familiars de les 153 víctimes de l'accident aeri de dimecres passat a la terminal 4 de l'aeroport de Barajas temen que es produeixin errors amb les identificacions de les restes com ja va passar amb l'accident del Yak-42.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.