Societat

Els dos pirates de l''Alakrana' podrien ser jutjats aquest mateix mes

Als pirates se'ls ha retirat l'acusació inicial d'associació il·lícita i, per tant, la condemna que se'ls podria imposar seria menor, i això facilitaria la seva expulsió de territori espanyol

El jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz ha processat avui dilluns per 36 delictes de detenció il·legal i robatori amb violència i ús d'armes els dos presumptes pirates somalis detinguts després del segrest del pesquer Alakrana perquè puguin ser jutjats en dues setmanes, segons fonts jurídiques.

Als pirates se'ls ha retirat l'acusació inicial d'associació il·lícita i, per tant, la condemna que se'ls podria imposar seria menor, i això facilitaria la seva expulsió de territori espanyol.

El magistrat, que ha adoptat aquesta decisió a instàncies de la fiscalia, retira d'aquesta manera l'acusació per un presumpte delicte d'associació il·lícita, que podria bloquejar la seva expulsió de l'Estat espanyol, i continua d'aquesta forma la instrucció contra els dos detinguts perquè la secció quarta de la sala penal faci el judici, que podria celebrar-se l'última setmana de novembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.