Societat

La fiscalia demana 25 anys pels dos joves que van matar una indigent en un caixer

La fiscalia sol·licita 25 anys de presó per un delicte d'assassinat per als dos joves majors d'edat acusats de cremar viva una indigent en un caixer automàtic el desembre del 2005. A més, demana que tots dos processats paguin 98.000 euros als familiars i 26.717 euros a La Caixa. L'agressió va tenir lloc a l'oficina de l'entitat bancària del carrer Guillem Tell cantonada Saragossa de Barcelona, al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

La fiscalia sumarà a aquesta pena tres anys més de presó pels danys provocats a l'oficina de La Caixa. Aquest mateix càstig demanarà la família de Rosario Endrinal, de 50 anys, segons ha avançat el seu advocat.

Per aquest crim ja va ser condemnat a vuit anys d'internament un menor d'edat, de 16 anys. El noi va convèncer la indigent que obrís el baldó de l'oficina, cosa que va permetre que els altres dos nois entressin al caixer, li aboquessin 25 litres de dissolvent i la cremessin viva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.