Societat

Comença el judici contra els dos joves majors d'edat que van cremar viva una indigent en un caixer de Barcelona

Tribunals

Aquest dilluns comença el judici contra els dos joves majors d'edat acusats de matar el desembre del 2005 Rosario Endrinal, una indigent que dormia en un caixer del carrer Guillem Tell de Barcelona, ruixant-la amb un líquid inflamable i calant-li foc.

La fiscal i l'acusació particular demanen 25 anys de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament. També demanen tres anys més (28 anys en total) per un delicte de danys al caixer de La Caixa, situat al carrer Guillem Tell cantonada Saragossa, al districte de Sarrià - Sant Gervasi. El tribunal haurà de jutjar si els joves van actuar amb intencionalitat de matar l'indigent o no.

Per aquest crim ja va ser condemnat a vuit anys d'internament un menor d'edat, de 16 anys.

Les imatges enregistrades per la càmera de seguretat de La Caixa són la principal prova de càrrec contra els joves. A la gravació es veu com dos dels joves entren amb un bidó de 25 litres mentre el tercer s'ho mira des de fora. Al cap d'uns segons, els dos joves surten corrents, abans de la deflagració i les flames.

La dona va morir a l'hospital a causa de les cremades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.