Societat

Ciutadans proposa una candidatura conjunta als Jocs Olímpics d'Hivern que inclogui l'Aragó

Albert Rivera considera que la rivalitat entre Hereu i Gallardón posen en perill qualsevol possibilitat de tenir uns Jocs a l'Estat espanyol durant els propers 20 anys

El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha proposat aquest dissabte una candidatura conjunta als Jocs Olímpics d'Hivern del 2022 que inclogui l'Aragó i que tingui en consideració la candidatura de Madrid.

"Els deliris de protagonisme i rivalitats absurdes dels alcaldes Hereu i Gallardón, amb les seves corresponents candidatures olímpiques i amb dos anys de diferència, posen en perill qualsevol possibilitat" de tenir uns Jocs a l'Estat espanyol durant els propers vint anys.

Per això, ha proposat una candidatura de tots els territoris de l'àrea d'influència dels Pirineus, superant l'àmbit autonòmic, d'una forma consensuada i deixant de banda "interessos partidistes i nacionalistes".

Rivera també ha criticat que la candidatura de Barcelona, sense el consens de l'oposició, respongui a motius "partidistes i electoralistes" del PSC, davant les enquestes que preveuen la victòria de CiU a Barcelona.

"La candidatura de Barcelona intenta dissimular el descontent ciutadà davant la situació social i econòmica de la ciutat", ha afegit.

Ha advertit que aquest projecte pot suposar un altre fracàs com el Fòrum de les cultures, ja que no existeix, al seu parer, un model de ciutat planificat ni de desenvolupament per als propers anys.

Aquesta proposta, ha dit, és un intent "desesperat" de l'alcalde Hereu per tal de treure-li a Barcelona la mala imatge projectada internacionalment com a destí turístic d'oci nocturn, però sense solucionar problemes com la inseguretat ciutadana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera
salut

Can Ruti elimina les arrítimes més freqüents de forma més segura

Badalona