Societat

Els aeroports del Prat, Girona i Sabadell tanquen aquesta tarda per l'arribada d'un núvol de cendra

A les pistes del Prat ja s'han cancel·lat aquest matí una trentena de vols que es dirigien cap al centre i nord de l'Estat

Es preveu que els aeroports del Prat, Girona i Sabadell tanquin aquesta tarda  a causa dels efectes del núvol de cendra, segons han confirmat fonts d'Aena.

Aquests aeroports s'afegeixen al de Lleida-Alguaire i als de la resta de l'Estat que ja havien tancat, com són Bilbao, San Sebastià, Vitòria, Saragossa, Pamplona, La Rioja, Santiago de Compostel·la, A Corunya, Vigo, Astúries, Santander, Burgos, Lleó, Valladolid i Salamanca.

L'aeroport del Prat ja havia cancel·lat aquest matí una trentena de vols cap al centre i nord de l'Estat –25 d'arribada i 23 de sortida-. Entre els vols anul·lats al Prat, n'hi ha una trentena de la companyia Vueling.

Els aeroports romandran tancats com a mínim fins a les vuit, però es podria allargar la mesura fins les dues de la matinada, en funció de l'evolució de la llengua de cendra que des d'Islàndia ha baixat per l'Atlàntic i s'ha situat sobre el nord de la península Ibèrica i ha acabat arribant a Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.