Sense - Avui

Els fills de Jackson, amb la iaia

La mare biològica té dret a veure els seus fills

Tal com s’esperava, els tres fills de Michael Jackson, Prince Michael, de 12 anys, Paris Michael, d’11, i Blanket, de 7, quedaran sota la custòdia de la seva àvia, Katherine Jackson, la mare del Rei del Pop. En una vista molt esperada que va començar amb gran expectació ahir a les nou en punt del matí a Los Angeles, el jutge del Tribunal Superior del comtat, Mitchell Beckloff, va donar el vistiplau a l’última voluntat del cantant, una voluntat acordada i pactada entre els advocats de Katherine i de l’exdona de Jackson, la infermera Debbie Rowe, mare dels dos fills més grans, Prince Michael i Paris Michael.

Rowe, tot i haver renunciat a la custòdia dels seus fills (de fet, ja no la tenia en vida del cantant) sí que tindrà dret a visitar-los i a seguir cobrant l’“ajuda econòmica” pactada amb el cantant després de la seva separació. L’acord firmat pel jutge estableix també que Debbie Rowe es compromet a no tornar a sol·licitar la custòdia dels nens mai més.
De qui no hi ha hagut mai dubte que aniria amb la iaia és el nen Prince Michael II, a qui tothom diu Blanket, i que és el fill més petit de l’autor de Billie Jean, que va néixer d’una mare de lloguer, una dona que mai ha estat identificada (però que no dubtem que algú acabarà trobant). El jutge també ha garantit a la mare de Michael Jackson que cobrarà el 83,5% dels diners que havia demanat (no se sap la xifra) per la manutenció dels menors.

Tot i que el testament de Michael Jackson és clar –el 40% del seu patrimoni va a parar a la seva mare, un 40% més als seus tres fills a parts iguals i la resta, a institucions benèfiques–, el que s’ha de decidir ara és qui ha de gestionar tots aquests béns. En disputa hi ha l’advocat John Branca i l’executiu John McClain per un cantó i la mare de Michael Jackson per l’altre.

En un principi Michael Jackson havia designat tres gestors del seu patrimoni, McClain, Branca i una tercera persona que hi va renunciar. El problema va venir quan, després de saber-se que la mare de Jackson era una de les principals beneficiàries de l’herència, aquesta va demanar ser cogestora dels diners que pertoquen als seus néts i els que han d’anar a institucions benèfiques.

L’enfrontament entre les dues parts ha arribat al punt que els dos executius inicialment designats per Jackson han rebutjat donar a conèixer l’acord de Michael amb l’empresa AEG, promotora de les actuacions que havia de fer a Londres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.