Cultura

Gimferrer, Porcel, Monzó, Mira i Riera encapçalen la llista 130 autors convidats a Frankfurt

A través d'audiovisuals hi participaran escriptors com Josep Maria Espinás, Josep Maria Fonalleras, Juan Goytisolo

Pere Gimferrer, Baltasar Porcel, Quim Monzó, Joan Francesc Mira i Carme Riera encapçalen una llista de 130 autors que estaran presents el mes d'octubre vinent a la Fira del Llibre de Frankfurt en representació de la cultura catalana, que aquest any és la convidada d'honor.

A la llista no figuren, "per decisió pròpia", escriptors catalans que escriuen en castellà com Eduardo Mendoza, Juan Marsé, Javier Cercas, Enrique Vila-Matas o Carlos Ruiz Zafón, segons que ha dit avui a Frankfurt durant la presentació del programa de la cultura catalana el director de l'Institut Ramon Llull, Josep Bargalló.

A través d'audiovisuals, sense ser-hi presents físicament, hi participaran escriptors com Josep Maria Espinás, Josep Maria Fonalleras, Juan Goytisolo o Sergi Pàmies, algun dels quals es va mostrar contrari a acudir a Frankfurt per la polèmica sobre la idoneïtat de la presència dels autors catalans d'expressió castellana.

Consulta aquí la llista d'escriptors confirmats


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.