Cultura

Lax'n'Busto, Antònia Font i Òscar Briz també aniran a Frankfurt

També hi ha previstes actuacions de Maria del Mar Bonet, Miguel Poveda i Andreu Zaragoza Quintet

La presència catalana a la Fira del Llibre de Frankfurt comptarà també amb una representació musical, encapçalada pels catalans Lax'n'Busto, els mallorquins Antònia Font i el valencià Òscar Briz. Tots tres actuaran en diversos espais de Frankfurt dins el cicle Catalan Sounds, vinculat a la comitiva catalana a Frankfurt i en el que també hi participaran Maria del Mar Bonet, Miguel Poveda, Nubla i l'Andreu Zaragoza Quintet, entre d'altres.

Els concerts, que es desenvoluparan entre els dies 2 i 11 d'octubre, permetran complementar l'assistència d'escriptors catalans amb una mostra musical que inclou gèneres tant diferents com el pop, la canço d'autor, el jazz, el flamenc i la música mediterrania.

Paral·lelament a la presència musical catalana a Frankfurt, les formacions catalanes 08001 i La Troba Kung-Fú i el saxofonista Llibert Fortuny participaran en un programa de concerts en diferents punts d'alemanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.