Cultura

El canal Arte emetrà una nit temàtica sobre la cultura catalana coincidint amb la Fira de Frankfurt

El canal de televisió franco-alemany Arte -que es pot veure per satèl·lit o cable- ha elaborat diversos reportatges sobre la cultura catalana que emetrà per televisió en una nita temàtica coincidint amb la celebració de la Fira de Frankfurt. La data prevista per a l'emissió és, en principi, el 12 d'octubre.

El canal Arte, els treballs del qual es poden veure a La 2 de TVE des de fa més de deu anys a través de la La noche temática, ha elaborat, segons publica Tribuna Catalana, un documental sobre els Països Catalans que porta per títol Terra d'amor i rebel·lia i que intenta explica a través de diferents activitats els fets representatius de la cultura catalana més enllà de Barcelona, Salvador Dalí o Antoni Gaudí.

L'equip del canal temàtic ha estat rodant a diversos punts de Catalunya durant dues setmanes del mes de juny, durant el qual va assistir al Dia de les Seleccions Esportives Catalanes, celebrat a Reus el 9 de juny, on van enregistrar el concert dels valencians Obrint Pas. També han enregistrat imatges de la Patum de Berga i han parlat amb Raimon i Maria del Mar Bonet, entre d'altres.

Aquesta no és la primera vegada que el canal temàtic franco-alemany elabora un reportatge sobre el nostre país, ja que ha dedicat programes a l'artista Miquel Barceló, als espectacles de la Fura dels Baus i a la cuina catalana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.