Cultura

Madness s'incorpora al cartell del Sónar

Música

Els britànics Madness, pioners del bastardisme musical fet amb la fusió de pop, 'reggae' i ska, la londinenca d'origen iranià Leila i les nord-americanes Yo Majesty i els angolesos Buraka Som Sistema són les noves incorporacions al cartell del Sónar 2008, que se celebrarà a Barcelona del 19 al 21 de juny.
Segons ha comunicat l'organització, a la nit inaugural, a més de Goldfrapp, actuarà Leila, que, després de vuit anys de silenci torna amb el seu tercer àlbum d'estudi Blood, looms and blooms.

Dones a l'escenari
La reivindicació feminista i contracultural més radical de les nord-americanes Yo Majesty reforça el factor femení del Sónar 2008, un aspecte present en l'elenc d'artistes d'aquesta edició -MIA, Camille, Roísin Murphy i Alison Goldfrapp, entre d'altres.

Per primera vegada artistes africans actuaran al festival, i no només ho faran Buraka Som Sistema, màxims difusors del 'kuduro', el so del gueto angolès, sinó també els congolesos Konono nº1.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.