Cultura

La creadora de Harry Potter es passa a la novel·la policíaca

J.K. Rowling, creadora del popular personatge de Harry Potter, ha estat vista en cafès d'Escòcia treballant en una novel·la de detectius, segons publica el diari britànic The Sunday Times.

El rotatiu cita com a font Ian Rankin, escriptor i veí de Rowling. "La meva dona la va veure escrivint la seva novel·la de detectius a Edimburg", va declarar dissabte al diari, que cita una conversa entre Rankin i un reporter en un festival literari a la ciutat.

Tradició d'escriure en cafès
"Està bé que no hagi deixat d'escriure als cafès d'Edimburg", ha afegit Rankin, conegut per les seves pròpies novel·les policíaques que passen en la històrica ciutat escocesa.

Rowling també va escriure els esborranys de la història de Potter en cafès de la ciutat escocesa. Llavors era una mare soltera que escrivia en cafès per estalviar despeses de calefacció a casa seva.

Ara és la dona més rica de la Gran Bretanya -amb una fortuna estimada en 1.000 milions de dòlars, segons la revista Forbes- i els seus set llibres del nen mag han venut més de 335 milions d'exemplars a tot el món.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.