Esports

Euskal Herria presenta el seu espot a favor de l'oficilitat de les seleccions

ESAIT també ha fet una crida perquè la societat catalana i la basca es manifestin hores abans del partit pels carrers de Bilbao

ESAIT (Euskal selekzioaren aldeko iritizi taldea) ha presentat avui el seu espot televisiu a favor de les seleccions d'Euskal Herria, amb motiu de l'amistós de futbol Euskal Herria-Catalunya del dia 29 a San Mamés.

Els representants d'ESAIT, grup d'opinió que treballa des del 1996 a favor de l'oficialitat de les seleccions, han presentat l'anunci a Barcelona amb el suport del vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Catalanes Sergi Blàzquez.

L'espot, de dibuixos animats, representa un partit entre Euskal Herria i Brasil. Abans de l'inici del matx, les federacions francesa i espanyola tracten d'impedir el partit, però no ho aconsegueixen. També hi surt la figura de Manolo el del bombo i un guàrdia civil armat. Al final, els representants de les dues federacions estatals fugen i el partit s'inicia amb normalitat.

Crida a la manifestació
ESAIT també ha fet una crida perquè la societat catalana i la basca es manifestin hores abans del partit pels carrers de Bilbao. La manifestació anirà encapçalada per esportistes bascos, que ja han confirmat la seva presència en un gran numero i que fa poc van signar un manifest en públic a favor de la oficialitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.