Esports

L'exentrenador de l'Espanyol Valverde marxa a l'Olympiacos grec

Segons publica la pàgina web de l'Olympiacos grec, l'exentrenador de l'Espanyol Ernesto Valverde es farà càrrec d'aquest conjunt durant els pròxims dos anys.

El representant de l'equip grec, Yianis Petsikópulos, després de reunir-se amb els advocats de Valverde a Barcelona, ha anunciat la signatura del contracte sense afegir més detalls. El tècnic, de 44 anys, tenia també ofertes del Getafe, entre d'altres.

De moment les xifres estipulades en el contracte del tècnic basc es desconeixen, però segons la premsa esportiva grega el conjunt estava disposat a oferir-li uns 3,2 milions d'euros per un contracte de dos anys.

Valverde, que ha dirigit l'Espanyol durant les dues últimes campanyes i ha sigut subcampió de la Copa de la UEFA, veu complert el seu somni d'entrenar un equip estranger i, a més, poder jugar la Copa d'Europa.

L'Olympiacos, un dels equips més competitius i antics de Grècia, estava dirigit fins fa un mes per l'espanyol José Segura, i ha guanyat aquest any la Lliga de Primera Divisió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.