Esports

L'Espanyol perd davant el Deportivo 2-0

L'entrenador del RCD Espanyol, Ernesto Valverde, ha reconegut que han perdut amb justícia davant el Deportuvo de la Corunya (2-0) i ha explicat que sabia que els gallecs imposarien un ritme ràpid al partit degut al fet que estaven vivint "una situació difícil".

"El Deportivo ha tret més profit als desequilibris que es donaven en el camp i s'han dut els tres punts. Hem perdut amb justícia", ha explicat Valverde que ha mostrat el seu neguit per la pèrdua de tres nous punts que els deixen trontollant en els llocs d'UEFA.

L'entrenador blanquiblau ha desvetllat que tenia la confiança que farien "millor partit". "No hem tingut opcions. Avui no hem estat bé. És el tercer partit consecutiu que, a la mitja hora, ja perdem per 2-0 i ens toca anar contracorrent. A pesar de la mala ratxa, en altres partits hem estat millor que avui. Davant el Deportivo l'equip no ha donat una bona mesura", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.