Esports

200 seguidors reben el Barça al Japó

Girà asiàtica

La plantilla del Barcelona ha aterrat avui a l'aeroport de Narita, a Tòquio, a les 14:56 hora local (05:56 hora catalana), on ha estat rebuda per uns 200 seguidors nipons, molts d'ells vestits de blaugrana, a la caça d'autògrafs dels seus ídols de la pilota.

El Japó és la segona etapa del Barça en la seva gira asiàtica que va tenir com a primera parada Pequín, on el conjunt culé va golejar el Bejing Guoan per un contundent 0-3 i amb exhibició de Ronaldinho, que va enlluernar el públic xinès amb els seus detalls de qualitat.

El brasiler és un dels principals reclams blaugrana al Japó, on famílies senceres han acudit a Narita gràcies al fet que la visita del Barça coincideix amb el mes de vacances nipó per excel·lència.

Els de Rijkaard s'enfrontaran demà dimarts a les 19 hora local (10 hora catalana) contra el Yokohama Marinos, un dels equips més forts de la lliga japonesa, que sempre ha complicat la vida al Barça.

Clàssic de l'estiu
El xoc entre els culers i els blaus del Marinos s'ha convertit ja en un clàssic de l'estiu del Barça després dels dos enfrontaments de 2005, quan els blaugrana van empatar 3-3 al juny i 1-1 al juliol.

A més, el partit es disputarà al Nissan Stadium de Yokohama, escenari que porta mals records al club després que l'Internacional de Porto Alegre derrotés els barcelonistes per 1-0 a la final del Mundial de Clubs del Japó el 2006 i impedís al club català aconseguir el títol que els falta a les vitrines.

Durant la jornada d'avui, la plantilla blaugrana té previst entrenar-se sobre la gespa de l'estadi de Yokohama.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.