Esports

El Girona empata contra el Celta (2-2)

Lliga Adelante

En un terreny de joc amb complicades condicions, en què durant alguns minuts s'ha arribat a pensar que no podria jugar-se, Girona i Celta s'han repartit els punts després de l'empat final a dos gols.

El partit marcat pel joc físic ha tingut una primera part en què pràcticament no hi ha hagut oportunitats de gol, de manera que s'ha arribat al descans amb l'empat a zero.

No obstant això, en el segon temps, les pilotes que han arribat a les respectives àrees s'han convertit en oportunitats de gol. Dinei en el minut 7 ha avançat els gallecs i si bé durant alguns minuts el Girona ho ha notat, en el minut 21 Óscar Álvarez ha aconseguit l'empat a un i tres minuts més tard Igor avançava els locals.

En el 32 de la segona part, Ghilas, que acabava d'entrar en el terreny de joc, ha marcat l'empat a dos que seria definitiu.

Amb l'aspecte esportiu resolt, el partit ha tingut un trist final ja que en el descompte s'ha lesionat el central del Girona Óscar Álvarez, que després d'una primera valoració mèdica podria patir trencament del lligament encreuat del genoll i possiblement el trencament també d'un lligament lateral.

El jugador serà revisat en les pròximes hores per concretar l'abast real de la lesió que si es confirmés podria tenir-lo de baixa entre 4 i 6 mesos, de manera que per a ell hauria acabat l'actual temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.