Esports

Raúl Tamudo deixa la capitania de l'Espanyol aquesta temporada

Dani Jarque, David García i Iván de la Peña seran els capitans aquesta temporada

El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha informat avui a Peralada (Alt Empordà) que Raúl Tamudo, capità de l'equip blanc-i-blau les últimes temporades, deixarà la capitania en benefici del central Dani Jarque.

"Em vaig reunir amb Raúl Tamudo i vam arribar a un acord perquè deixi la capitania i l'assumeixi Dani Jarque. Amb tota naturalitat", ha explicat Pochettino. Jarque, que va debutar amb el primer equip la temporada 2002-03, era, fins ara, el tercer capità. Segons l'entrenador, la decisió no està lligada a la continuïtat de Tamudo al club.

"Tamudo és un dels millors jugadors que han passat en els 109 anys d'història del club, és el màxim golejador, porti o no porti el braçalet, i sempre serà un ídol, ara i quan no hi sigui", ha comentat Pochettino.

Dani Jarque, David García i Iván de la Peña seran els capitans aquesta temporada. "Els pròxims dies segurament es designarà un quart capità", ha conclòs l'entrenador.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.