Política

Hugo Chávez demana a les FARC que alliberin Ingrid Betancourt

El president veneçolà, Hugo Chávez, ha anunciat que les tropes que va enviar a la frontera amb Colòmbia tornaran als seus quarters dimarts, un cop resolta la crisi regional que ha enfrontat Veneçuela i l'Equador amb els colombians arran d'una incursió contra les FARC en territori equatorià.

En un acte amb motiu del Dia Internacional de la Dona a Caracas, Chávez ha proclamat que s'ha tornat a la normalitat i ha aprofitat el moment per reclamar al cap de la guerrilla colombiana, les FARC, Manuel Marulanda, que alliberi Ingrid Betancourt, segrestada des de fa sis anys. "Marulanda, envia'ns Ingrid", ha demanat. De fet, l'excandidata Betancourt és l'única dona que encara és a mans de la guerrilla.

Chávez ha recordat que el portaveu de les FARC Raúl Reyes, mort en l'atac de l'exèrcit colombià a l'Equador, treballava per l'alliberament humanitari d'alguns ostatges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.