Política

Clinton assegura que Obama no pot suportar la pressió i el convida a abandonar la cursa presidencial

EUA

La precandidata demòcrata, Hillary Clinton, ha afirmat que el seu rival, Barak Obama, no pot aguantar la pressió de la cursa cap a la Casa Blanca, referint-se als comentaris que va fer el senador per Illinois on assegurava que els habitants de pobles petits a l'estat de Pennsilvània s'aferraven a la religió i a les armes pels seus problemes econòmics.

Clinton ha dit que les crítiques que va fer Obama durant un debat televisat per la cadena Abc ha fet que augmentin els dubtes sobre si és prou fort com per aguantar la pressió que suposa la cursa per aconseguir la candidatura del Partit i, després, guanyar les eleccions presidencials de novembre.

"Conec als qui recolzen el meu rival i sé que estan disgustats per aquests comentaris", va afegir l'exprimera dama durant un debat a Filadèlfia. "Després de vuit anys a la Casa Blanca i observar els moments de pressió i estrès, això no és res", va dir ella.

Referint-se a una famosa cita pronunciada per l'expresident demòcrata Harry Truman, Clinton ha dit "estic amb Truman en això, si no pots aguantar la calor, surt de la cuina".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.