Política

Els manifestants antigovernamentals prenen la torre de control del principal aeroport de Bangkok

Tailàndia

Els manifestants antigovernamentals han pres la torre de control de l'aeroport internacional Suvarnabhumi de Bangkok, un dia després que irrompessin en les seves instal·lacions i provoquessin la interrupció dels vols previstos per aquest dimarts i dimecres, segons mitjans locals.

De fet, el llançament de diversos artefactes dimarts a la nit a l'aeroport de Bangkok, ha acabat amb un nombre indeterminat de ferits, que segons algunes fonts podria superar la dotzena.

Els enfrontaments entre partidaris i detractors del govern s'estan radicalitzant en les últimes hores, sobretot des de dimarts al matí, quan els opositors van bloquejar els accessos al Parlament i la seu provisional del govern. L'onada de violència va esclatar quan alguns manifestants antigovernamentals van disparar amb armes de foc contra partidaris de l'actual govern, que intentaven impedir-los arribar a l'aeroport de la capital.

No viatjar a Tailàndia
Mentrestant, milers de turistes han hagut de passar la nit a l'aeroport de Bangkok. Es repeteix la mateixa escena del mes d'agost: caos i desinformació. Per seguretat, tots els vols han estat cancel·lats. Per això, l'ambaixada espanyola recomana ajornar els viatges a Tailàndia.

La crisi política que paralitza Tailàndia va començar el desembre passat, quan l'oposició va acusar el govern de frau electoral. Des de llavors no s'han aturat les protestes. A l'agost, una onada de violència ja va fer que el govern declarés l'estat d'emergència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.