Política

Evo Morales posa fi a la vaga de fam i promulga la llei de règim electoral

El president de Bolívia, Evo Morales, ha posat fi avui a la seva vaga de fam després que el Congrés aprovés la llei transitòria de règim electoral, segons ha informat el portaveu governamental, Iván Canelas.

Així, es podran convocar eleccions aquest any, el 6 de desembre que ve, tal com volia el president. En el cas que Evo Morales guanyés aquestes eleccions podria posar en marxa la nova carta magna que inclou, entre altres, donar més representativitat als indígenes.

Morales i la quinzena de líders sindicals que l'acompanyaven en el dejuni de sis dies al Palau de Govern han posat fi a la protesta aproximadament cap a les 4.30 hora local, mitja hora després que acabés la votació de la llei durant una sessió legislativa bicameral.

Evo Morales ha promulgat la llei durant un acte multitudinari i festiu organitzat a les portes del Palau de Govern de La Paz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.