Política

Una de les hostesses retingudes al Txad ha dit que els tracten de "manera inhumana"

Una de les hostesses de la companyia Girjet retingudes al Txad sota l'acusació de tràfic de nens, Sara López, ha dit, després de declarar davant el Tribunal Suprem del país, que els tracten "de manera inhumana" i ha demanat que l'executiu espanyol "faci alguna cosa" per ajudar-los.

TV3 ha difós avui la crida desesperada d'aquesta hostessa a les autoritats espanyoles.

El ministeri d'Afers estrangers ha dit que són les autoritats del Txad les que no els deixen fer res. Tot i així, es preveu que en les últimes hores es pugui enviar material d'higiene personal a tots els retinguts.

Retinguts fins el dilluns
Els acusats de tràfic de menors per intentar treure del país a 103 nens han prestat avui declaració. A partir del dilluns el fiscal dirà si manté les acusacions i el jutge decidirà si queden o no en llibertat.

L'advocat dels ciutadans de l'estat espanyol ha assegurat que no existeix cap prova contra ells i confia que quedin lliures al llarg de la propera setmana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.