Política

CiU critica Saura per "minimitzar" el risc de terrorisme islamista a Catalunya

El portaveu de CiU, Oriol Pujol, ha celebrat la detenció aquesta matinada a Barcelona de catorze presumptes terroristes islamistes i ha criticat el conseller d'Interior, Joan Saura, per "minimitzar el risc de terrorisme islamista a Catalunya".

En un comunicat, Pujol ha recordat que la federació "fa temps que va avisar de la presència de cèl·lules islamistes a Catalunya" i "diversos grups polítics i membres del govern ens van criticar i van treure importància a aquests avisos".

Aquestes últimes detencions posen de manifest, segons el seu parer, "l'exercici de frivolitat dels responsables polítics de Catalunya" i reflecteixen que "tant el conseller Saura com el president Montilla o bé ens enganyen o no s'assabenten de res".

Oriol Pujol ha anunciat que CiU demanarà que Saura doni explicacions sobre aquest cas al Parlament i ha emplaçat el conseller a acceptar la petició dels convergents "i no caure en la temptació de continuar callant i ocultant informació al Parlament, com va fer el PP, en temes de terrorisme islamista".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.