Política

'El míting equivocat', a debat

Eleccions 9 de març

Els cinc militants de base que han participat en la sèrie de reportatges En el míting equivocat de l'AVUI.CAT han fet una valoració conjunta dels resultats electorals aquest dimecres. La seu del diari AVUI ha estat el lloc on els cinc militants s'han retrobat –es van conèixer a l'inici de la campanya– i on han intercanviat opinions i punts de vista sobre el nou escenari polític.

Com no podia ser d'altra manera, els cinc adversaris polítics han defensat les seves conviccions i el seu posicionament. Tot i la cordialitat que ha presidit la trobada no han faltat els intercanvis de retrets. La campanya electoral, els resultats, els possibles pactes postelectorals i els greuges històrics han estat alguns dels temes que s'han posat sobre la taula. Han començat amb felicitacions al PSC per haver guanyat les eleccions, expressades obertament per la militant del PP, Mercè Aguilar, i el de CiU (UDC), Vicenç Enguix, però després debat s'ha anat encenent, especialment entre els representants de CiU i ERC, Enguix i Pere Massana, que han discutit sobre l'eterna qüestió: els dos pactes de govern que els republicans han signat amb el PSC i ICV, que han apartat CiU de la presidència del govern de la Generalitat malgrat haver guanyat les dues últims convocatòries al Parlament.

Final de sèrie
Amb aquesta trobada és dóna per finalitzada, de moment, la sèrie En el míting equivocat, una iniciativa de l'AVUI.CAT que, amb la complicitat dels cinc partits polítics catalans amb representació al Congrés dels Diputats, ha consistit en infiltrar militants de base en mítings dels altres partits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.