Política

CiU presentarà una esmena a la totalitat dels pressupostos generals

Política

CiU presentarà aquesta tarda una esmena a la totalitat dels pressupostos generals de l'Estat per al 2009 en considerar que aquest projecte "no ha arribat a temps per assumir l'actual crisi econòmica" i ha estat elaborat amb perspectives "irreals" sense "gaire credibilitat".

 

El portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha explicat que presentaran l'esmena perquè els pressupostos que es debatran la setmana vinent es van confeccionar quan encara el govern espanyol assegurava que la "crisi no existia".

"Són pressupostos amb perspectives irreals, superats i destrossats" pels canvis que ha provocat la conjuntura econòmica. Els comptes de l'Estat, per CiU, no incorporen el nou sistema de finançament i no compleixen amb les inversions que s'han de realitzar a Catalunya.

Duran ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb el portaveu del PSOE al Congrés, José Antonio Alonso, amb l'objectiu d'intentar arribar a un acord sobre els pressupostos per al 2009.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.