Societat

Els forenses ja han identificat 92 cadàvers de l'accident aeri de Barajas

Són ja 92 cossos els que els metges forenses que treballen al cementiri de l'Almudena han pogut reconèixer fins ara, segons ha explicat el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba. Ara falta identificar-ne 61 més per completar tot el procés. Rubalcaba ha expressat la seva confiança que "la majoria de casos es resoldran durant els pròxims dies".

El ministre ha alertat de la "possibilitat" que en algun cas aquesta identificació no sigui possible. El departament que dirigeix Rubalcaba aquest diumenge ja va explicar a les famílies que encara esperen reconèixer el seu familiar que l'anàlisi de l'ADN podria portar més temps del que inicialment havien imaginat.

Existeixen cassos especialment complexos com identificar un nen que era adoptat o persones estrangeres, ja que resulta més complicat trobar mostres per comparar l'ADN.

Dos ferits greus
Dos dels divuit ferits en l'accident aeri de dimecres passat a l'aeroport de Barajas continuen en estat molt greu, segons l'últim comunicat mèdic fet públic per la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid.

Els ferits molt greus són un home de 57 anys, P. H. G. H., i una dona de 44, G. M. R., tots dos ingressats a l'Hospital Ramon y Cajal de la capital madrilenya.

En relació a la resta de persones ingressades, una segueix en estat greu, tres es troben estables dins la gravetat, dues greus amb evolució favorable, nou en evolució favorable i una amb pronòstic lleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.