Cultura

Els guionistes i els negociadors dels estudis de Hollywood arriben a un acord per posar fi a la vaga

Cinema

Els negociadors dels estudis de Hollywood i els guionistes en vaga han pactat els termes d'un nou contracte que podria ser presentat als líders del Sindicat de Guionistes d'aquí a uns dies i, en el cas que fos aprovat, posaria fi al final d'aquesta setmana als tres mesos de vaga.

Tot i que les bases de l'acord es van assolir durant el cap de setmana, dues fonts del sector han revelat que les dues bandes han d'elaborar el llenguatge del contracte abans d'enviar-lo per a la seva aprovació a les taules de govern de les sucursals de les costes est i oest del sindicat d'escriptors, han assenyalat les mateixes fonts.

Aquestes fonts, que han estat informades de l'estatus de les negociacions però no han estat autoritzades a parlar públicament sobre l'assumpte, han declarat que els negociadors esperen que el sindicat de guionistes (WGA) prengui accions respecte al tracte a partir de divendres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.