Esports

Laporta assegura que Rijkaard continuarà i creu que Ronaldinho i Eto'o també

Laporta admet "autocomplaença" i anuncia l'enduriment en l'aplicació del codi disciplinari intern

"A tots ens ha arrossegat la inèrcia de l'autocomplaença", ha dit Laporta a l'inici de la roda de premsa d'aquest migdia al Camp Nou. El president del Barça ha fet balanç de la temporada, parlant de "profunda decepció" per la manera com s'han perdut la Lliga i la Copa del Rei, i ha assenyalat que la Junta directiva està analitzant "des de fa setmanes" la situacions que s'han viscut aquest any.

Entre les mesures que es prendran, Laporta ha anunciat que d'endurirà el rigor en l'aplicació del codi disciplinari intern, i s'establirà una coordinació millor entre els serveis mèdics i els preparadors físics de l'equip. Laporta ha criticat, sense dir noms, alguns jugadors, l'actitud dels quals no ha estat a l'alçada del que desitjaven. "Però aquesta és una qüestió que tractarem de portes endins", ha advertit quan se li ha demanat que concretés en els noms dels jugadors que han decebut pel seu comportament.

Laporta ha anunciat que es vol renovar la professionalitat, el compromís i la il·lusió de la plantilla, tant en els jugadors que s'hi mantindran, com en els nous fitxatges que s'incorporaran. No ha dit quants se'n faran, però sí que ha dit que significaran una renovació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.