Esports

Cesc: "Si surto de l'Arsenal, serà per fitxar pel Barcelona"

El migcampista internacional assegura que no s'ha plantejat deixar l'Arsenal però tampoc amaga la seva il·lusió per jugar amb els seus amics de joventut com Messi o Piqué

El migcampista internacional de l'Arsenal, Cesc Fábregas, ha assegurat que si surt de l'equip anglès "segurament serà per jugar al Barcelona", de manera que acaba així amb els rumors que el situen a l'òrbita del Reial Madrid.

En el marc del XV aniversari de Port Aventura, Cesc ha reiterat que se sent "molt feliç" a l'Arsenal, que no ha pres cap decisió, i que tot són especulacions i "parlar per parlar".

Per tant, ha desmentit les informacions que donen per tancat el seu fitxatge pel FC Barcelona per a la temporada que ve. "No he decidit res, mai m'havia plantejat deixar l'Arsenal, i si no me n'he anat és perquè estic molt content i em tracten amb un enorme respecte", ha explicat, i alhora no ha ocultat la seva il·lusió per jugar amb els seus amics de joventut com Messi o Piqué.

"Tinc 23 anys -ha reflexionat- i m'espera una carrera llarga. Mai he ocultat que jugar al Barcelona és un somni que m'agradaria complir".

El jugador ha advertit que no és bon moment per parlar de fitxatges, primer per respecte als jugadors del FC Barcelona que es juguen la Lliga aquest cap de setmana, i segon per coherència professional, ja que és jugador en actiu de l'Arsenal.

Cesc ha revelat que no ha parlat amb Arsene Wenger d'un possible canvi d'aires, i que "no sap" si l'entorn del club entendria la seva marxa.

També ha manifestat que no se sent utilitzat per "cap candidat" a la presidència del Barcelona, i que no desitja valorar les declaracions de l'actual president, Joan Laporta: "Jo no m'hi fico; cadascun porta el club com li sembla. La veritat només la sé jo, i cap candidat s'ha apropiat de la meva imatge. Tinc massa preocupacions per fixar-me en aquestes qüestions, i la principal és recuperar-me de la meva lesió per rendir al màxim al Mundial, que és la màxima il·lusió per a un futbolista professional", ha dit.

En aquest sentit, Fábregas sí que ha admès que li agradaria tenir solucionat el seu futur abans que comenci la cita mundialista a Sud-àfrica. "Jugar amb moltes coses al cap no beneficia ningú", ha analitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.