Política

Bush es reunirà amb Obama per tractar sobre economia i les guerres obertes a l'Iraq i l'Afganistan

Món

El president sortint dels Estats Units, George Bush, ha revelat avui que es reunirà la setmana que ve amb el seu successor, Barack Obama, per tractar sobre l'economia i les guerres obertes a l'Iraq i l'Afganistan.

En una al·locució davant els empleats de la Casa Blanca per tractar sobre el procés de transició fins que Obama prengui possessió el pròxim 20 de gener, el president sortint ha instat els funcionaris a treballar tan dur com sigui possible per garantir un traspàs de poders al més fàcil possible.

Qüestions pendents
Al llarg de les pròximes setmanes, els funcionaris sortints informaran els membres de l'equip de transició del futur president sobre les qüestions pendents en els diferents aspectes polítics, ha revelat.

Ell mateix es reunirà amb Obama la setmana que ve per abordar les principals qüestions pendents, entre elles la greu crisi financera i la cimera de les principals economies que se celebrarà el dia 15 a Washington.

"Encarem desafiaments econòmics que no s'interrompran per deixar que el nou president es consolidi en el càrrec", ha advertit Bush.

També repassaran la seguretat nacional, l'amenaça terrorista i les guerres obertes a l'Iraq i l'Afganistan, així com els tractats de lliure comerç pendents d'aprovació amb Colòmbia, Panamà i Perú. "L'executiu està preparat per complir les seves responsabilitats en tot moment" i que no hi hagi un buit de funcions durant el procés de transició, ha sostingut el president.


.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.