Política

Correa admet que va fer un "favor personal" a Ricardo Galeote pagant un deute de la seva nòvia

El presumpte cap de la trama Gürtel va negar haver entregat cap quantitat de diners a membres del Partit Popular ni a càrrecs públics

El presumpte cap de la trama de corrupció coneguda com a cas Gürtel, Francisco Correa, va admetre en la seva declaració davant del jutge instructor del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, Antonio Pedreira, que les seves empreses van pagar un deute de "3 o 4 milions de pessetes" a la xicota de Ricardo Galeote, exregidor del PP a Estepona (Màlaga) i germà de l'exeurodiputat Gerardo Galeote.

En la seva declaració davant del magistrat del TSJM, Correa va negar haver entregat cap quantitat de diners a membres del Partit Popular ni a càrrecs públics d'aquest partit en cap administració. Tot i això, sí que va reconèixer que li va fer "un favor" a Ricardo Galeote. Correa va admetre que aquests diners "van sortir de l'empresa", per fer-li "un favor personal" a Galeote, perquè "si no li embargaven la casa".

Ricardo Galeote va ser regidor del PP a la localitat malaguenya fins al març del 2009, quan va dimitir després de saber-se la seva imputació a la trama de corrupció que va començar a investigar el jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.