Societat

Ja són 17 els cossos rescatats de l'avió d'Air France desaparegut en aigües de l'Atlàntic

Els treballs de rescat continuen concentrats a uns 70 quilòmetres del punt on va ser enviat l'últim missatge de l'Airbus d'Air France sinistrat

Ja són 17 els cadàvers localitzats i rescatats de persones que viatjaven a bord de l'avió d'Air France que va desaparèixer diumenge passat quan viatjava des de Rio de Janeiro a París amb 228 persones a bord, segons va informar ahir a la nit la Marina brasilera i ha publicat l'edició digital del diari O Globo.

Els equips brasilers han rescatat 9 cossos: quatre homes, quatre dones i un cos encara per identificar. Els altres cadàvers van ser rescatats per una fragata francesa.

Els primers cossos arribaran a l'arxipèlag Fernando de Noronha a la tarda, hora brasilera (matinada catalana). La fragata Constitución, que transportava dos cossos recuperats del mar dissabte, va donar la volta per recollir els rescatats ahir.

Els treballs de rescat continuen concentrats a uns 70 quilòmetres del punt on va ser enviat l'últim missatge de l'Airbus d'Air France sinistrat, tot i que s'està ampliant la zona de recerca.

El treball d'identificació dels cadàvers es portarà a terme a Recife, capital de l'Estat de Pernambuco, on els cossos seran traslladats després d'una parada inicial a Fernando de Noronha.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.