Societat

Un altre terratrèmol a L'Aquila arriba fins a Roma

Un moviment sísmic s'ha registrat pocs minuts abans de les vuit del vespre a la zona de L'Aquila. Ha estat de 5,6 graus de magnitud en l'escala de Richter i s'ha notat també a Roma, a uns 70 quilòmetres de distància, segons l'agència pública nord-americana per als terratrèmols. Segons les primeres informacions, aquest nou tremolor hauria causat almenys una altra víctima mortal, al poblet de Santa Rufina di Roio, proper a l'epicentre.

El sisme, d'una magnitud semblant a la del terratrèmol d'ahir, ha fet caure trossos de l'església de les Ànimes Santes a la plaça del Duomo de L'Aquila, la cúpula de la qual ja havia caigut parcialment. També ha caigut part de l'estació, segons informa Eduard Martín-Borregon per a l'AVUI.cat.

La xifra de morts per la tragèdia ja arriba, de moment, a les 228 persones, quinze de les quals estan sense identificar, i els serveis de rescat desenrunant sense descans les zones afectades a la recerca de més víctimes, vives o mortes, desaparegudes des de l'inici de la tragèdia.

El pànic s'ha instal·lat en la població i els carrers s'han convertit en campaments, on dorm la gent que no ha pogut marxar de la zona i que s'ha quedat sense casa o que té por d'entrar-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.