Societat

Dos nous sismes sembren el pànic a Itàlia

Dues fortes sacsejades, de 3,6 i 4,7 graus a l'escala de Richter, s'han registrat aquest dimarts a la ciutat de L'Aquila, capital de la regió dels Abruços, on dilluns es va produir un terratrèmol de 5,8 graus de magnitud.

Al primer tremolor, que ha estat a les 11.24 hores amb una magnitud de 3,6 graus, l'ha seguit un altre, dos minuts més tard, de 4,7 graus que ha provocat el pànic entre la població, segons fons de Protecció Civil.

L'epicentre ha estat a L'Aquila, Collimento i Villa Grande, i el tremolor també s'ha notat a Roma.

Els habitants de L'Aquila estan en estat de pànic i desesperació davant la devastació de la ciutat i la possibilitat que es repeteixi un altre fort terratrèmol.

Fonts dels serveis d'emergència han assenyalat que des que es va registrar el terratrèmol més fort s'han captat 300 moviments tel·lúrics de diverses intensitats.

El primer ministre Berlusconi, que ha cancel·lat un viatge que tenia previst a Moscou, ha arribat a la capital de la regió, on s'espera que informi sobre la situació i les mesures adoptades pel govern italià.

La previsió del temps assenyala que es preveuen pluges, fet que dificultarà els treballs de rescat de les víctimes que encara queden sota la runa.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.