Societat

179 morts pel terratrèmol d'Itàlia mentre continuen les rèpliques

Terratrèmol

179 és l'última xifra de morts a la zona que rodeja l'epicentre del terratrèmol de dilluns al centre d'Itàlia, mentre continuen les tasques de recerca i de rescat de les víctimes, feina que està sent dificultosa per les noves rèpliques que hi ha hagut durant la nit.

Els mitjans de comunicació italians publiquen que hi ha 40 morts sense identificar, 34 desapareguts, 1.500 ferits i 70.000 persones sense casa.

Durant la nit s'han produït rèpliques del terratrèmol de 5,8 graus a l'escala de Richter que va sacsejar dilluns la regió dels Abruços i l'epicentre del qual es va localitzar a 100 quilòmetres de Roma. Algunes de les rèpliques han interromput les tasques de rescat, com la que s'ha produït a les 23.15 hores de dilluns, que ha tingut una magnitud de 4,8 graus a l'escala de Richter.

La destrucció causada pel terratrèmol s'evidencia en les informacions publicades sobre L'Aquila, la capital dels Abruços i d'Onna, un poble de 250 habitants, dels quals 39 han mort.

Tot i el fred, molta gent ha preferit passar la nit al cotxe, mentre segueix el trasllat dels evacuats a diversos hotels i albergs de la costa del Mar Adriàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.